(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä/ Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Esperi Hoivakoti Jänismäki sijaitsee rauhallisella asuinalueella Espoon Ingaksessa, Kauniaisten kupeessa. Hoivakoti tarjoaa ikääntyneille asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ympäristössä. Jänismäessä on 32 tehostetun ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa kahdessa kerroksessa. Asukkaamme saavat hyvää ja ihmisarvoa kunnioittavaa hoivaa ja huolenpitoa yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Haemme Hoivakoti Jänismäkeen TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi ja asukkaiden sairaanhoidollisten asioiden hoito sekä tiimin toimivuudesta vastaaminen. Työ on vastuullista ja sisältää lisäksi omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme sairaanhoitajan kelpoisuutta, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden/muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kaija Jolkkonen p.040 3510958 tai kaija.jolkkonen@esperi.fi.


Haku päättyy 28.06.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.