(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä-Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Espoon Viherlaaksossa Lippajärven rannalla sijaitseva Esperi Hoivakoti Villa Lyhteen toiminnan perustana ovat kuntoutus, liikunta, kulttuuri sekä taide. 24-paikkainen hoivakotimme tarjoaa sekä pitkä- että lyhytaikaista hoitoa ja hoivaa muistisairaille. Villa Fysio toimii Hoivakoti Villa Lyhteen yhteydessä. Se tarjoaa kuntoutuspalveluita sekä hoivakotien asukkaille, että aktivoivaa päiväkuntoutusta kotona asuville muistisairaille ja vammaisille. Esteettömät tilat, modernit kuntoutusvälineet ja ammattitaitoiset työntekijät mahdollistavat yksilöllisen sekä ryhmämuotoisen kuntoutuksen.

Haemme Hoivakoti Villa Lyhteeseen ammattitaitoista ja motivoitunutta TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseksi vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, satunnaisesti voi kuulua myös iltavuoroja. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Anu Tikkanen, p.0400 818 889 tai anu.tikkanen@esperi.fi


Haku päättyy 25.06.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.