(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Esperi Hoivakoti Tilkantupa Helsingissä tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Asuminen hoivakodeissa voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista. Kaikkien ryhmäkotien tilat ovat esteettömiä ja toiminnassa korostuu kodinomaisuus, kiireettömyys ja turvallisuus. Tilkantupa tarjoaa turvallisen kodin 34 ikäihmiselle.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaisuudeksi 3.8.2018 asti. Tiiminvetäjä-sairaanhoitajan työhön kuuluu mm. hoitotyöstä vastaaminen, päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä omaisyhteistyö. Työ on pääsääntöisesti arkena tehtävää päivätyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta haastavasti käyttäytyvien ikäihmisten hoitotyöstä. Tiiminvetäjän työ edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä päivittäisen hoitotyön organisointiin ja henkilökunnan ohjaukseen. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa sekä kehittää omaa työtäsi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tarja Tuominen, p. 040 1862652, tarja.tuominen@esperi.fi


Haku päättyy 28.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.