(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja, Hoivakoti Tilkantupa
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Hoivakoti Tilkantupa jakaantuu kahteen eri yksikköön (3B ja 3 AD), jotka sijaitsevat 3. kerroksessa. Ne ovat tuetun palveluasumisen vaikeasti muistisairaiden asukkaiden yksiköitä. 3AD:llä on yhteensä 20 ja 3B:llä 14 asiakaspaikkaa ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville. 

Haemme nyt Tilkantuvan tiimiimme osaavaa sairaanhoitajaa tiiminvetäjäksi kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2020 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä tai 2-vuorotyötä.

Sairaanhoitaja-tiiminvetäjänä sinulla on kokonaisvastuu yksikössä toteutettavasta turvallisesta lääkehoidosta, lääketilausten tekemisestä, hoidon laadusta ja sen kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, työryhmän sekä muiden sidosryhmien kanssa. Toimit asiantuntijana tiimissä ja teet tiivistä yhteistyötä yksikönpäällikön kanssa sekä osallistut yksikön toiminnan ja laadun kehittämiseen. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitaja (AMK)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aiempaa lääkehoidon osaamista ja palvelujärjestelmän tuntemusta
  • innovatiivista ja osallistavaa työotetta

Palkkaus

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Tiiminvetäjä-sairaanhoitajan palkka on G22D + tiiminvetäjälisä (riippuu yksikön kokoluokasta). Kysy palkkauksesta tarkemmin esimieheltä!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Esperissä olemme sitoutuneet niin oman toimintamme kuin koko toimialan kehittämiseen. Työntekijöiden hyvinvointi ja työssä onnistuminen on meille tärkeää - panostamme henkilökunnan osaamisen kehittämiseen sekä mahdollistamme monipuolisen työuran valtakunnallisena työnantajana. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 16.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään  yksikönpäällikkö Jenni Ryösä 0401862408, jenni.ryosa@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.