(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja Alajärvelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Etsimme asiakkaallemme ahkeraa sairaanhoitajaa tiiminvetäjäksi hoivakotiin Alajärvelle pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Tämä kauniin maalaisidyllin keskellä sijaitseva hoivakoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, jonka tavoitteena on saada jokainen asukas viihtymään omassa arjen ympäristössään. Hoivakodissa on 13 asukasta, jotka sairautensa tai vammansa vuoksi tarvitsevat apua päivittäisissä toiminnoissaan. Tämän lisäksi kohteessa asustaa kaksi kissaa. 

Työnkuvaus:

Tiiminvetäjän tehtävä koostuu sekä hoitotyöstä että hallinnollisesta työstä. Tiiminvetäjä avustaa yksikön johtajaa päivittäisissä työn organisointiin ja ohjaamiseen liittyvissä tehtävissä ja toimii ammatillisena tukena muulle hoitohenkilökunnalle. Yhdessä muun tiimimme kanssa varmistat, että asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Työajat sijoittuvat arkiaamuille.

Arvostamme: 

Toivomme, että sinulla on sairaanhoitajan AMK-tutkinto ja Valviran laillistus. Työntekijältä toivomme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ pitää sisällään runsaasti yhteydenpitoa omaisiin. Jokaisen asukkaan arjen toiminnot suunnitellaan yksilöllisesti sekä asukkaan että omaisten mielipiteitä kuunnellen. 

Tarjoamme:

Haluamme, että viihdyt ja koet olevasi juuri oikeassa paikassa - tekemässä työtä, jolla on merkitys. Lisäksi saat mukavassa työympäristössä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja haastaa itseäsi. Mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi arvostetaan, sillä tässä työssä pääset kehittämään koko yksikön toimintaa. Työtehtäviin sinut perehdytetään kattavasti. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi jo tänään! Voit kertoa itsestäsi esim. WhatsAppilla 040 621 4660, sähköpostitse vilma.heino@medipower.fi tai jättää hakemuksen sivujemme kautta. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660