(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä sähköasemakunnossapitoon
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

HAEMME JUURI SINUA TIIMINVETÄJÄKSI SÄHKÖASEMAKUNNOSSAPITOON

Tiiminvetäjänä vastaat tiimin (4-5 hlöä) kunnossapitotöiden järjestelyistä ja suojalaitteiden koestuksesta sekä osallistut palveluiden hinnoitteluun ja kunnossapitotöiden toteutukseen. Pääasiallinen asiakkaamme on Turku Energia Sähköverkot Oy, jonka sähkönjakelun toimitusvarmuuden ylläpitäminen ja kehittäminen ovat keskeisiä tavoitteitamme. Tarjoamme palveluitamme myös muualla Turun alueella.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA kokemusta vastaavan tyyppisitä tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, mieluiten sähkövoimatekniikan alalta. Erityisesti katsomme vahvuudeksi kokemuksen sähköverkon relekoestuksista ja sähköasemakunnossapidosta. Olet yhteistyötaitoinen tiimipelaaja ja opit vaivatta uusia ohjelmistoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun sekä hyvää asennetta sähkö- ja työturvallisuusasioita kohtaan. Haluat kehittyä sähköasemakunnossapidon osaajana ja lähiesimiehenä sekä osallistua kunnossapitopalveluidemme kehittämiseen.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE monipuolisen ja haastavan tehtävän, mukavan työporukan tuen sekä mahdollisuuden kehittää kunnossapitotoimintaamme ja omaa osaamistasi. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 10.6.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Harri Salminen pe 5.6. klo 9-12 ja ti 9.6. klo 12-14 p. 050 557 3162.


Turku Energia on savuton työpaikka.