Tiiminvetäjä puhdistuspalveluihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt asiakaslähtöistä TIIMINVETÄJÄÄ puhdistuspalveluihimme Turkuun. 

Meillä vastaat asiakaskohteidemme korkealaatuisesta siivouksesta ja laadunvalvonnasta erilaisissa asiakaskohteissamme Turun alueella. Etsimme tehtävään vahvaa ammattilaista joka pystyy toimimaan vaihtelevissa ympäristöissä työn laadusta tinkimättä. Osallistut työssäsi siivoustyöhön ylläpitosiivouksessa, perehdytät uudet työntekijämme asiakaskohteisiimme sekä arvioit ja valvot työn laatua. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-15 välillä vaihdellen. Työssä saatat satunnaisesti tehdä myös ilta-,tai viikonlopputöitä, mutta näistä sovitaan aina erikseen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, aikasempi kokemus työnohjaustehtävistä katsotaan eduksesi kuten myös tutkinto puhdistuspalvelualalta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin, englannin kielen osaaminen on eduksesi. Hyödyt tehtävässä myös B-ajokortista. Ajattelet ensisijaisesti asiakkamme parasta ja olet luontaisesti asiakaslähtöinen toimija. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1215472
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku