(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä, Projekti-insinööri ja/tai Projektipäällikkö sähkö-automaatioryhmään
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Toimeksiantojen lisääntyessä haemme Automation ja Electrification -yksikköön Oulun toimistollemme

Tiiminvetäjää, Projekti-insinööriä ja/tai Projektipäällikköä sähkö-automaatioryhmään
(Team Leader / Project Engineer / Project Manager)

kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, tarjoustyöhön sekä projektinhallinta- ja asiakasrajapintatehtäviin. Tehtäväsi voivat sisältää myös myyntityötä ja myynnin tukea riippuen kompetenssistasi ja mielenkiinnostasi myyntityötä kohtaan.

Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Oulussa, Espoossa, Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella.

Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) suunnittelu-, konfigurointi- ja konsultointitehtävissä. IIoT on meille osa normaalia suunnittelutoimintaa.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä työkokemus alalta. Pystyt toimimaan tiiminvetäjänä tai projektipäällikkönä. Sinulla on kokemusta linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävissä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa ja motivoida.

Työtehtävät sisältävät lisäksi luonnos- ja konseptisuunnittelua sekä kustannusarvioiden laadintaa, projektinhoitoa sekä valvontatehtäviä kohteissa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK tai Ins. AMK.) ja erityisesti sähkö-, tai automaatiotekniikan tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 30.11.2019 mennessä CV:n ja palkkatoiveen kanssa rekrytointisivuillamme osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäällikkö Juhani Kääriäinen +358 50 530 8390, juhani.kaariainen@elomatic.com tai yksikönjohtaja Jari Åberg +358 50 401 5559, jari.aberg@elomatic.com