Tiiminvetäjä, Projekti-insinööri ja/tai Projektipäällikkö (sähkö-automaatio)
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 70 maassa. 

Toimeksiantojen lisääntyessä haemme Automation ja Electrification -yksikköön Oulun toimistollemme

Tiiminvetäjää, Projekti-insinööriä ja/tai Projektipäällikköä sähkö- automaatiotiimiin

(Team Leader / Project Engineer / Project Manager)

kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, tarjoustyöhön sekä projektinhallinta- ja asiakasrajapintatehtäviin. Tehtäväsi voivat sisältää myös myyntityötä ja myynnin tukea riippuen kompetenssistasi ja mielenkiinnostasi myyntityötä kohtaan. 

Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat kuudella paikkakunnalla; Oulussa, Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Tampereella ja Porissa.

Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) suunnittelu-, konfigurointi- ja konsultointitehtävissä. IIoT on meille osa normaalia suunnittelutoimintaa.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä työkokemus alalta. Pystyt toimimaan pääsuunnittelijana, tiiminvetäjänä tai projektipäällikkönä. Sinulla on kokemusta linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävissä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa ja motivoida.

Työtehtävät sisältävät lisäksi luonnos- ja konseptisuunnittelua sekä kustannusarvioiden laadintaa, projektinhoitoa sekä valvontatehtäviä kohteissa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK tai Ins. AMK.) ja erityisesti sähkö-, tai automaatiotekniikan tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 9.8.2020 mennessä CV:n ja palkkatoiveen kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäällikkö Juhani Kääriäinen +358 50 530 8390, juhani.kaariainen@elomatic.com tai yksikönjohtaja Jari Åberg +358 50 401 5559, jari.aberg@elomatic.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371692
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jari Åberg (jari.Aberg (a) elomatic.com)
  • Puhelin: +358 50 401 5559
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa