(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä palkkatiimiin
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, yhteistyö, vastuullisuus. Näistä työ TietoAkselilla on tehty. Meillä TietoAkselilla kohtaamme työntekijämme yksilöinä ja tarjoamme mahdollisuuden ammattitaidon jalostamiseen.

Etsimme nyt Jyväskylään palkanlaskentatiimiin

Tiiminvetäjää

toimimaan lähiesimiehenä, vastaamaan omista palkanlaskennan asiakkuuksistaan sekä uusien asiakkuuksien haltuunottoprojekteista.

TietoAkselissa tehdään töitä yhdessä, rennossa ilmapiirissä. Esimiehenä olet tärkeässä roolissa organisaatiomme ja tiimisi työhyvinvoinnin ja työntekijäkokemuksen toteutumisessa. Tuet valmentavalla otteella tiimisi työskentelyä niin ammattitaidon kuin oman työn johtamisen saralla. Jokainen meistä on yksilö. Yksilöllisten tarpeiden huomioiminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja kuten aktiivista kuuntelemista ja palautetta, sosiaalista tukea sekä konsultointi- ja neuvottelutaitoja.

Asiakasrajapinta ei ole sinulle tuntematon ja olet valmis hyppäämään mukaan erilaisiin projekteihin. Osaat lukea tilannetta ja toimia sen mukaisesti. Meillä esimies osallistuu päivittäiseen palkanlaskentatyöhön, joten menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aiempaa kokemusta palkanlaskennasta. Aiempi kokemus esimiestyöstä ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut uuteen työhösi ja takanasi on koko organisaatiomme tuki.

Toimipaikkasi on Jyväskylän keskustassa Kolmikulman rakennuksessa.

Jos etsit paikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa missä saat olla oma itsesi ja pääset kasvamaan asiantuntijuudessasi, hae meille! Jos ilmoitus nostatti kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Mirjami Tervo, sähköpostitse mirjami.tervo@tietoakseli.fi tai puhelimitse (9.8.2018 klo 10-12 tai 13.8.2018 klo 13-15) puh. 010 3472 815.

Hakuaikaa 26.8.2018 saakka.

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 130 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla. Käytössämme on Procountor-, Mepco- ja Lemonsoft -ohjelmistot.