(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä (Mikkeli)
Communicare Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
COMMUNICARE FINLAND OY on vuonna 2011 perustettu Contact Center- alan yritys. Yrityksen perustajilla on alalta yli 50 vuoden kokemus. Toimimme yhdellätoista eri paikkakunnalla, mm. Mikkelissä ja Pieksämäellä ja meitä Communicarelaisia on jo yli 200. Meillä työntekijät viihtyvät, meillä on tarjota mielenkiintoiset markkinointiprojektit sekä alalla poikkeuksellinen reilu palkkaus - emme tee lehtimyyntiä laisinkaan!

Communicare Finland Oy on saanut Asiakkuusmarkkinointiliitolta Reilu Työnantaja –tunnuksen. Telemarkkinointisektorilla niin toimeksiantajien kuin työntekijöidenkin on erittäin tärkeää löytää alalta luotettavat palveluntarjoajat. Reilu Työnantaja –merkillä yritys antaa vahvan signaalin ja lupauksen, että se on sitoutunut oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan.

Haemme asiakkaallemme Communicare Finland Oy:lle suorarekrytointina TIIMINVETÄJÄÄ Mikkeliin.

Tiiminvetäjän tärkein tehtävä on päivittäisen tuen ja opastuksen antaminen myyjille, kampanjaprojektien suunnitteleminen, näiden tulosten ja aikataulussa pysymisen seuranta. Osallistut lisäksi päivittäiseen työhön ja tuuraat toimistopäällikköä hänen lomien aikana.

Tiiminvetäjän palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta (1.500 €/kk) ja tulosbonuksesta + matkapuhelinedusta. Tiiminvetäjän viikoittainen työaika on 37,5 h.

Tehtävä on sopiva henkilölle, joka

- on sosiaalinen tiimipelaaja
- hallitsee kokonaisuuksia – osaa organisoida
- on luonteeltaan positiivinen ja iloinen persoona
- omalla esimerkillään ja innostuneisuudellaan saa muut mukaan
- on kilpailuhenkinen
- hallitsee liikkeensä myös kiireessä
- on joustava (myös työajoissa)
- omaa tietokoneen peruskäytön, englannin kielen taidosta plussaa
- omaa hyvän paineensietokyvyn ja jolla ei mene sormi suuhun yllättävissäkään tilanteissa

Myös aikaisempi alan työkokemus lasketaan eduksi!

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Go On Mikkelin HR- ja rekrytointiasiantuntija Anna Orava puh. 044 585 9886.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi pian ohessa olevan linkin kautta, sillä työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä!