(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä logistiikkakeskukseen
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Uusien haasteiden etsijälle tarjolla esimiespesti sisälogistiikan parissa! Omaatko jo aiempaa esimieskokemusta tai janoatko ainutlaatuista mahdollisuutta päästä kehittämään uraasi ja varastoalan osaamistasi vastuullisemmissa työtehtävissä? Etsimme nyt uusia tiiminvetäjiä voimakkaasti kasvavaan esimiesorganisaatioomme!

Keitä me olemme?

Me Barona Logistiikalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita, katseemme on tiiviisti tulevassa. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö on meille ylpeydenaihe ja toimintamme kulmakivi. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työpaikoillamme viihdytään! Valtakunnallista toimintaamme ohjataan 45 toimihenkilön sekä 60 operatiivisen esimiehen toimesta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä osaksi työhönsä sitoutuneiden, alan huippua edustavien esimiestemme joukkoa! Varastojemme esimiehet ovat toimintamme kulmakiviä ja panostamme heidän ammattitaitonsa kehittämiseen ja viihtyvyyteen vahvasti. Tiiminvetäjänä vastaat operatiivisen toiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden varmistamisesta, raportoinnista sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä.

Tehtävässä toimitaan työnjohtajan ja työntekijän välisenä linkkinä sekä osallistutaan normaaleihin varastotehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Työskentelypaikkasi tulee sijoittumaan Vantaan alueelle, ulkoistettuun varastokohteeseemme ja tarjoamamme työsuhde on vakituinen. Työskentely tapahtuu pääasiassa 2-vuorotyönä klo 06-22.00 välillä. Työhön kuuluu myös viikonloppuvuoroja noin 1-3 kertaa kuukaudessa. Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä pystymme tarjoamaan työntekijöillemme nousujohteisia työuria, vastuiden ja työnkuvien kehittyessä työntekijän mielenkiinnon ja näyttöjen mukaan. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä odotamme sinulta?

Tiiminvetäjänä toimiminen edellyttää hyvää varaston toimintojen tuntemusta sekä valmiutta mukautua ajoittain nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Operatiivisen toiminnan sekä päivittäisen volyymin läpimenon varmistamiseksi sinun tulee olla valmis laittamaan itsesi likoon työntekijöiden rinnalla ja tukena. Haemme tehtävään joustavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tuloksentekijää, jolla on vahva paineensietokyky, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kommunikoida tarvittaessa myös englanninkielellä.

Haussa katsomme eduksi aiemman kokemuksen esimiestehtävissä toimimisesta, varastonhallintajärjestelmistä sekä erityisesti SAP:n käytöstä. Avointen työtehtävien sisältöä voidaan muokata hakijan mielenkiinnon mukaan joko henkilöstö- tai järjestelmäpainotteisempaan suuntaan, eikä aiemman esimieskokemuksen puuttuminen ole täten este työllistymiselle. Arvostamme hakijoissa vahvaa henkilöstö- ja järjestelmäorientoituneisuutta, sekä halua osallistua varaston toimintojen kehittämiseen.

Voit tutustua tiiminvetäjän työtehtävään tarkemmin tästä: https://www.youtube.com/watch?v=EpJe6wcmqyw&t=