(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä logistiikkaan
Indoor Group Oy / Keskusvarasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Indoor Group Oy:n logistiikka tuottaa toimitusketjun palveluita Asko ja Sotka ketjuille. Keskusvarastoinnin ja terminaalitoimintojen palvelut tuotetaan pääosin Lahden Iso-Paavolankadulla sijaitsevasta keskusvarastokokonaisuudesta.

Haemme keskusvarastolle verkkokauppalogistiikkaan

TIIMINVETÄJÄÄ

Tiiminvetäjä ohjaa verkkokaupan operatiivista varasto- ja terminaalituotantoa sekä toimituksia myös itse tuotantoon osallistuen. Keskeisimmät tehtävät ovat verkkokauppatuotteiden varastoinnin ja toimitusten operatiivinen päivittäinen läpivienti, toiminnan koordinointi ja aktiivisesti toiminnan kehittämiseen osallistuminen. Tiiminvetäjä on Indoor Groupin logistiikkaa ohjaavan tiimin jäsen. Olennaista tehtävässä on asiakaslähtöiseen toimintaan ohjaava yhteistyö logistiikan palveluntuottajien kanssa sekä oikea-aikainen, täsmällinen viestintä ja raportointi verkkokaupan kaupalliselle organisaatiolle. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä asennetta, tarkkaa vastuuntuntoista otetta, oppimiskykyistä oma-aloitteellisuutta sekä hyvää perusosaamista käyttää järjestelmiä, kuten ERP, WMS ja Microsoft perusohjelmistot. Eduksi tehtävässä on kokemus varasto- ja logistiikka-alan tehtävistä. Mahdollinen soveltuva logistiikan tai kaupan alan koulutus on hyödyksi. Työn luonne edellyttää työskentelyä Lahdessa keskusvaraston tiloissa.
Tarjoamme itsenäisen tehtävän, jossa onnistumiseen saa vahvan tuen kollegoilta. Indoor Group Oy tukee työntekijöidensä urheilu- ja kulttuuriharrastuksia. Lisäksi henkilökunnalla on merkittäviä henkilökuntaetuja kodin sisustamiseen.

Hakemukset palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 17.1.2021 mennessä rekrytointisivustomme kautta.
Tehtävään liittyvät tiedustelut sähköpostitse varastopäällikkö Juha Forsströmille, juha.forsstrom@indoorgroup.fi