(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä liiketoiminnan tukeen
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja aikaansaavaa tiiminvetäjää pääkonttorillemme Helsingin Sörnäisiin vakituiseen tehtävään.

Tiiminvetäjänä vastaat tiimin töiden organisoinnista ja päivittäisistä johtamiskäytännöistä. Tiimin tehtäväkenttään kuuluvat liiketoiminnan ydinprosessien tukeminen, asiakasrekisterin hallinta, myyntilaskutus, matkalaskujen tarkastaminen sekä ulkoinen ja sisäinen asiakaspalvelu. Vastaat oman tiimisi henkilöstön kehityksestä ja yhteistyön kehittämisestä sekä huolehdit osaltasi tiedonkulusta tiimin sekä muiden sidosryhmien välillä. Näet tärkeänä hyvän yhteistyön liiketoiminnan kanssa. Olet innokas kehittämään tiimin toimintaa erityisesti laadukkaan asiakaskokemuksen näkökulmasta ja viet sinnikkäästi sekä pitkäjänteisesti sovitut asiat loppuun asti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet palveluhaluinen, toimeen tarttuva ja joustava. Työskentelet tehokkaasti ja oma-aloitteisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Sinulla on jo kokemusta esimiehenä toimimisesta ja tahdot edelleen kehittyä tehtävässä. Olet keskusteleva ja kannustava esimies, joka onnistuu tuomaan tiimiläisten vahvuudet esiin. Luot määrätietoisella ja innostavalla esimiestyöllä sekä sujuvilla yhteistyötaidoillasi edellytykset tiimin onnistumiselle. Sinulla on myös ymmärrystä prosesseista ja niiden kehittämisestä. Työssäsi tarvitset ajoittain matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 2.8.2020.