Tiiminvetäjä Lappeenrantaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme TIIMINVETÄJÄÄ leipomosiivoukseen asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan.

ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Tehtävässä vastaat leipomon siivouksesta tiiminvetäjän saappaissa. Tiiminvetäjänä olet tärkeässä roolissa auttamassa tiimikavereitasi päivittäisissä asioissa ja varmistamassa asiakkaamme tyytyväisyyden. Työajat sijoittuvat arki-illoille ja yöaikaan kello 15.00 ja 06.00 välille sekä vaihtelevasti myös viikonlopuille asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Edellytämme kokemusta elintarvikesiivouksen parista ja alalle soveltuvaa koulutusta (esim. laitoshuoltaja). Menestyt tehtävässä, jos olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön ja nautit, kun saat olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä tulee osata ottaa vastuuta ja ohjata. Työssä menestyminen edellyttää myös yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa sekä taitoa kommunikoida suomeksi ja englanniksi.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.6.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot