Tiiminvetäjä Kuopioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä.   

   

Etsimme reipasotteista   

   

TIIMINVETÄJÄÄ

   

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen elintarvikehygienian kohteisiin Kuopioon. Tässä tehtävässä vastaat kohteen uusia työntekijöitä perehdytyksestä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Perehdytät, opastat ja neuvot – tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Tehtävänäsi on laadun varmistaminen sekä tuottavaan työhön osallistuminen työn valvonnan oheessa. Mikäli joku sairastuu tai lomailee, olet myös valmis hyppäämään hänen saappaisiinsa ja hoitamaan tuuraustyöt mallikkaasti maaliin. Toimit kohdevastaavan kanssa vuoroitellen aamussa ja iltayössä niin, että kummassakin vuorossa on yksi henkilö kerrallaan. Kyseiseen järjestelyyn siirrytään opetus/ perehdytys jakson jälkeen. Töitä kertyy viikossa 37,5h. 

 

  

Toivomme sinulta

aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Tässä työssä sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Persoonana olet helposti lähestyttävä, luotettava ja osaat kannustaa muita huippusuorituksiin. Pystyt pitämään langat käsissäsi muuttuvissa tilanteissa ja pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi, mutta halutessasi voit suorittaa sen työsi ohella. Lisäksi toivomme vielä hyppysellisen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

 

  

Tarjoamme sinulle

vakituisen, vaihtelevan ja sopivan haasteellisen koko aikatyön. Et tule jämähtämään näyttöpäätteen eteen, eikä pomo tule hengittämään niskaasi joka askeleella! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja sekä koulutusmahdollisuuksia. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, jonka takia L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Halutessasi tuemme sinua urapolullasi ja koulutuksen kanssa esimerkiksi oppisopimuksella. 

  

Oletko hakemamme tiiminvetäjä? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa välittömästi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.  

 

Huomioithan, että Korona-pandemian aikana toteutamme haastattelut puhelimitse tai videotyökalun avulla. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393133
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33888106.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Kuopio