(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä Kotkan alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ Kotkan alueelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat ylläpito- ja perussiivouksesta sekä ohjaat tiimisi keikkatyöntekijöitä eri asiakaskohteisiimme Kotkan alueella. Työskentelet myös itse eri alueilla hoitaen tarvittavia keikkatöitä ja ohjeistaen omaa siivoustiimiäsi. Työaika on keikkaluontoinen ja sijoittuu tehtäväksi klo 5-23 välille, vaihdellen tarpeen mukaan. Viikkotasolla tunteja kertyy vähintään 20 tuntia. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Hakijalta katsomme eduksi siivousalan koulutuksen ja kokemuksen. Eduksi katsomme erityisesti lattianhoitokoneen osaamisen ja lattioiden peruspesujen hallitsemisen. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalta edellytämme ennen kaikkea joustavuutta sekä keikkaluontoisen työn ja yhteistyötaitojen onnistumisen.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -