(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä, Koti Sointu
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Esperi Koti Sointu on lämminhenkinen eritavoin vammaisille asukkaille suunnattu asumisyksikkö Helsingin Kannelmäessä. Sointu tarjoaa kodin 22 asukkaalle, joilla on ympärivuorokautinen tuen tarve. Meille Soinnussa on tärkeää, että jokainen saa vaikuttaa omaan elämäänsä. Erityisen yksiköstämme tekee sen moninainen ja persoonallinen asukaskunta. Arkea ja toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Meillä jokainen, niin asukas kuin ohjaajakin, pääsee aidosti vaikuttamaan arkeen ja juhlaan.

Toivomme kovasti, että löytäisimme iloiseen joukkoomme uuden työkaverin tiiminvetäjän tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle kokoaikaisen työn vakituisella sopimuksella. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sosiaaliohjaus sekä sidosryhmä- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia asiantuntijana tiimissä. Tiiminvetäjänä vastaat arjen sujumisesta ja organisoinnista omassa yksikössäsi, sekä toimit tiiviissä yhteistyössä yksikönpäällikön kanssa.

Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sosionomin tai sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta vammaisten asiakkaiden parissa

Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveys-ja päihdetyöstä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 13.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Mia Lehto, p. 050-337 2125, mia.lehto@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.