(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä, Koti Rantakallio
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Esperi Koti Rantakallio tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä palveluasumista mielenterveyskuntoutujille ja ikäihmisille turvallisessa sekä kuntoutuksen mahdollistavassa ympäristössä kuntoutujien omia voimavaroja tukien. Mielenterveyskuntoutujat ja ikääntyvät asuvat omissa yksiköissä, eri kerroksissa. Henkilöstö on erikoistunut kyseisen asiakasryhmän hoitoon ja kuntoutukseen. Hoito on kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä. Lisäksi Rantakallio tarjoaa asumisen ja arjen tukea mielenterveyskuntoutujille. Palvelua tuotetaan asiakkaan omaan kotiin, kuntoutujan yksilöllisen tarpeen mukaan. Palvelu on kokonaisvaltaista psykososiaalista tukea sekä ohjausta asiakkaan arkeen.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin TIIMINVETÄJÄN tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle vakituisen kokoaikaisen työsuhteen. Työ on luonteeltaan päivätyötä.

Rantakalliossa työote on kuntouttava ja asukkailla on toimintakyvyn sekä kiinnostuksen mukaisia vastuutehtäviä. Viriketoiminta pohjautuu kuntoutumista edistäviin toimintoihin. Kodissa on erillinen ruokapalvelutoimittaja. Kuntouttavaa työotetta toteutetaan asukaslähtöisesti kolmen kuntoutusporrasmallin avulla. Asukkaalla on myös mahdollisuus saada yksilöllisesti räätälöityä ulospäin suuntautuvaa työtoimintaa asukkaan voimavarat huomioiden. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa, suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden sekä mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.  

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 23.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Minna Kankaansivu, p. 0440 292085, minna.kankaansivu@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.