Tiiminvetäjä kiinteistöhuoltoon
Maininki Kiinteistöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Oletko automaatiosta kiinnostunut kiinteistöhuollon osaaja?

Etsimme asiakasyrityksellemme Maininki Kiinteistöpalvelut Oy työhön osallistuvaa tiiminvetäjää kiinteistöhuoltoon nykyisen tehtävän haltijan siirtyessä eläkkeelle. Työssä voi aloittaa loppuvuodesta, ja kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Valittava henkilö rekrytoituu suoraan Maininki Kiinteistöpalvelut Oy:lle, joka on vakavarainen, vuonna 1973 perustettu isännöinti-, kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluja tuottava yritys.

Tiiminvetäjän vastuulla on ennen kaikkea huoltotiimin tehtävien jakaminen ja valvominen. Lisäksi tiiminvetäjä huolehtii muun muassa tarvikkeiden ja varaosien hankinnasta, aliurakoitsijoiden tilaamisesta sekä asuntotarkistuksien tekemisestä. Tiiminvetäjä osallistuu myös huoltotyöhön, ja tehtävässä on mahdollista suorittaa huoltomestarin tutkinto.

Sinulla on esimerkiksi kiinteistöhuoltoon soveltuva koulutus taustallasi ja jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea sinulla on aimo annos innostusta alaa kohtaan. Olet kiinnostunut automaatiojärjestelmistä ja tietotekniikasta, joten eri laitteiden parissa työskenteleminen on sinulle luontevaa.

Koska työskentelet asiakkaiden parissa, olet vakuuttava, kohtelias ja sinulla on vuorovaikutustaidot kohdillaan. Pääasiallinen työskentelykieli on suomi, mutta jonkin verran englantia on hyvä osata.

Hakuaika tehtävään päättyy 17.10.2021, joten haethan tehtävää tätä ennen. Hakemuksia käydään jo hakuaikana läpi, ja ensimmäiset haastattelut pidetään HireVue-videotyökalun välityksellä. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, otathan yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527 (maarit.jolla@adecco.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497831
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kaarina