(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä, JS Suomi Oy,Helsinki
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsitkö media-alalta uusia ammatillisia haasteita? Tunnetko paloa yritysmyyntiä kohtaan?

JS Suomi Oy etsii kauttamme TIIMINVETÄJÄÄ Helsingin toimipisteeseen vastaamaan ilmoitusasiakkaiden myyntitiimin päivittäisestä johtamisesta.

Tiimisi neuvoo asiakkaita ilmoituksiin liittyvissä asioissa ja tarjoaa asiakkaille parhaan mahdollisen ilmoitusratkaisun. Olet vahvan kokemuksen puhelinmyynnistä omaava alan ammattilainen.  Johdat tiimisi päivittäistä toimintaa edestäpäin, omalla esimerkilläsi ja huolehdit siitä, että se pääsee hyviin tuloksiin. Sinulta löytyy vahvaa aikaisempaa kokemusta puhelinmyynnin, kouluttajan tai myyntivalmentajan rooleista sekä aikaisempaa kokemusta esimiestehtävien parista. Työkokemuksesi muodostuu kuluttaja- tai yrityspuolelta.

Henkilönä olet aina askeleen edellä muita ja parhaimmillasi tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja pystyt tekemään nopeita, laadukkaita ratkaisuja. Myyntityöhön osallistuvana pystyt myös itse saavuttamaan oman myyntitavoitteesi. Olet idearikas, joustava, tiedonhaluinen ja utelias alan ammattilainen, jonka on helppo hahmottaa eri yritysten toimialojen sisäisiä yhteyksiä.  Tehtävässä menestyminen edellyttää onnistumisia tavoitteellisen myyntityön parista ja kykyä kommunikoida myös englannin kiellä. Koulutustaustasi on kaupallinen. 

JS SUOMI on osa kansainvälistä media-alan konsernia, joka toimii 10 maassa. Erikoisalat ovat ilmoitusrahoitteiset Interaktiiviset Esitteet, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin. Yhtiö painaa vuosittain noin miljoona esitettä ja sähköset versiot saavuttavat 5 miljoonaa katselukertaa. Helsingin Arabianrannassa työskentelee noin 50 myynti- ja media-alan ammattilaista ja kansainvälisesti yhtiössä työskentelee noin 450 työntekijää. www.jssuomi.fi

Sinulle on tarjolla osaamistasi vastaava kilpailukykyinen palkkaus, provisiopalkkio omasta myynnistäsi ja tiimisi myyntituloksista. Innostava ja asiantunteva työyhteisö sekä hyvät työsuhde-edut odottavat sinua. Liity mukaan menestyksekkääseen ja kasvavaan yritykseen, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.