(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä ja sairaanhoitaja, Hoivakoti Gustav
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Hoivakoti Gustav on lämminhenkinen yksikkö rauhallisella Västervikin alueella Vaasassa. Hoivakotimme tarjoaa kodin kolmellekymmenelle ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Gustavissa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee se, että Gustavissa teemme työmme suurella sydämellä. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme kaksi uutta työkaveria: Tiiminvetäjä-sairaanhoitajan sekä sairaanhoitajan. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle kokoaikaisen vakituisella työn. Työ on luonteeltaan arkityötä painottuen aamuvuoroihin ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista, oma-aloitteista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu lääkäri yhteistyöstä ja lääkehoidosta vastaaminen. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluu omaisyhteistyötä, asukkaiden hoivatyötä, lääkehoitoa, verikokeiden ja EKG:n ottoa, saattohoitoa, katetrointia sekä lääkäriyhteistyötä. Tehtävänkuva on vastuullinen, joten aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus ja CV:si viimeistään 21.4.2019. Kerrothan hakemuksessasi oletko ensisijaisesti kiinnostunut tiiminvetäjä-sairaanhoitajan vai sairaanhoitajan tehtävästä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään 14.4. asti Riikka Hautala (riikka.hautala@esperi.fi, 0505935754) ja 15.4. alkaen Heidi Alasalmi (heidi.alasalmi@esperi.fi, 050 412 9046)

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.