(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä, Hoivakoti Kontiolinna
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Esperi Hoivakoti Kontiolinnan tehostetun palveluasumisen yksikkö sijaitsee Kontiolahdella Joensuun kupeessa. Työskentelemme 47 ikäihmisen hoivakodissa rauhallisessa maalaismaisemassa hoivaan paneutuen, siivouksen ja ruoan valmistuksen olemme jättäneet oman alansa ammattilaisille. Kesäisin ulkoilemme ja järjestämme pihajuhlia isolla pihalla.

Haemme nyt Kontiolinnaan innokasta ja lämminhenkistä TIIMINVETÄJÄÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen hoitotyön lisäksi sairaanhoidolliset tehtävät. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 5.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään sijaistava yksikönpäällikkö Eila Turunen, 050- 43 91 251, eila.turunen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.