Tiiminvetäjä, Hoivakoti Kaari
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Hoivakoti Kaari on Joutsassa, Joutsansalmen läheisyydessä sijaitseva ikäihmisten sekä muistisairaiden hoivakoti. Tiimiimme kuuluu osaavat hoivatyön ammattilaiset. Hoivakoti Kaaressa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen sekä asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin.

Haemme nyt Joutsan Hoivakoti Kaareen innokasta ja sydämellistä TIIMINVETÄJÄÄ kokoaikaiseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten ja muistisairaiden asiakkaiden parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Piia Kokko, piia.kokko@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.    

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256082
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joutsa