(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä, Hoivakoti Hopeapaju, Helsinki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Houkutteleeko sinua ihmisläheinen työ nousujohteisessa hoivapalvelualan yrityksessä? Mahtavaa – saatat olla juuri etsimämme lisävahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Helsingin Ruskeasuolla sijaitseva 40-paikkainen Esperi Hoivakoti Hopeapaju tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Kurkkaa tästä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Hopeapajun tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä TIIMINVETÄJÄÄ/SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Sijaisuus on ajalle 7.1.19-31.7.19.

Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan (AMK) tai lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiiminvetäjä-sairaanhoitaja Maija Hynninen, 050 515 0365, maija.hynninen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.