(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä elintarvikesiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt tarmokasta TIIMINVETÄJÄÄ leipomosiivoukseen asiakaskohteseemme Lappeenrantaan.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Tehtävässä vastaat leipomon siivouksesta ja tiiminvetäjän tehtävistä yöaikaan. Työajat sijoittuvat 20-06 välille arkisin sekä viikonloppuisin ja työtunteja tehtävässä kertyy 37,5 t/vko. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta elintarvikesiivouksen parista ja alalle soveltuva koulutus. Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Menestyt tehtävässä, jos olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön ja nautit työnohjaamisesta. Sinun tulee osata ottaa vastuuta työn laadusta. Työssäsi tarvitset taitoa kommunikoida suomeksi sekä englanniksi.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2018.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -