(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä Contact Centeriin
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Onko ylivertainen asiakaskokemus intohimosi? Innostutko tiimisi valmentamisesta huippusuorituksiin? Ehkäpä juuri sinä voisit olla seuraava intrumlainen, sillä haemme nyt tiiminvetäjää asiakaspalvelukeskukseemme Helsinkiin. Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme.

Tiimisi hoitaa perintään sekä muihin palveluihimme liittyviä asiakaspuheluita, ja tiiminvetäjänä sinun tärkein tehtäväsi on olla tiimillesi tavoitettavissa sekä varmistaa tiimin päivittäisen työn sujuminen. Toivomme, että olet ennakkoluuloton ja innostava ihmisten johtaja, ja nautit kun pääset auttamaan tiimiäsi arjen haasteissa, edistämään työssä oppimista, keskustelemaan ja antamaan aktiivisesti palautetta. Odotamme, että olet valmis myös itse heittäytymään ja auttamaan tiimiäsi asiakaspuhelujen hoitamisessa tilanteen niin vaatiessa. Pääset myös kehittämään asiakaspalvelukeskuksemme työtapoja ja laatua yhteistyössä muiden tiiminvetäjän ja esimiehesi kanssa.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa esimieskokemusta Contact Centeristä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • vahvoja sosiaalisia taitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • ennakkoluulotonta asennetta ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • vahvaa halua auttaa muita menestymään työssään
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa hyvien työsuhde-etujen siivittämänä. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään elo-syyskuussa. Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Jos uskot, että tämä voisi olla sinun paikkasi, tartu tilaisuuteen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 21.7.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Contact Center Manager Juha Seppälä, p. 050 506 7255, tavoitettavissa 4.7. klo 13-14 ja 11.7. klo 13-14

HR Business Partner Hanna Ristiluoma, p. 040 511 0575, tavoitettavissa 25.6. klo 14-15 ja 2.7. klo 14-15