(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä Barona Logistiikkaan
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Löytyykö sinulta jo valmiiksi kokemusta logistiikka-alalta ja olet halukas ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Onko sinulla intohimoa oppia johtamaan tiimiäsi huippusuorituksiin, mutta et ole vielä löytänyt oikeaa väylää haaveidesi toteuttamiseen? Nyt tähän on mahdollisuus, sillä haemme Barona Logistiikalle TIIMINVETÄJIÄ ulkoistuskohteeseemme Vantaalle!

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä osaksi työhönsä sitoutuneiden, alan huippua edustavien esimiestemme joukkoa! Varastojemme esimiehet ovat toimintamme kulmakiviä ja panostamme heidän ammattitaitonsa kehittämiseen ja viihtyvyyteen vahvasti. Tiiminvetäjänä vastaat operatiivisen toiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden varmistamisesta, raportoinnista sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä.

Tehtävässä toimitaan työnjohtajan ja työntekijän välisenä linkkinä sekä osallistutaan normaaleihin varastotehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Työskentelypaikkasi tulee sijoittumaan Vantaan alueelle, ulkoistettuun varastokohteeseemme ja tarjoamamme työsuhde on vakituinen. Työskentely tapahtuu pääasiassa 2-vuorotyönä klo 06-22.00 välillä. Työhön kuuluu myös viikonloppuvuoroja noin 1-3 kertaa kuukaudessa. Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä pystymme tarjoamaan työntekijöillemme nousujohteisia työuria, vastuiden ja työnkuvien kehittyessä työntekijän mielenkiinnon ja näyttöjen mukaan. Aloitus tehtävässä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiiminvetäjänä toimiminen edellyttää hyvää varaston toimintojen tuntemusta sekä valmiutta mukautua ajoittain nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Operatiivisen toiminnan sekä päivittäisen volyymin läpimenon varmistamiseksi sinun tulee olla valmis laittamaan itsesi likoon työntekijöiden rinnalla ja tukena. Haemme tehtävään joustavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tuloksentekijää, jolla on vahva paineensietokyky, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kommunikoida tarvittaessa myös englanninkielellä.

Haussa katsomme eduksi aiemman kokemuksen esimiestehtävissä toimimisesta ja erilaisten varastonhallintajärjestelmien käytöstä. Avointen työtehtävien sisältöä voidaan kuitenkin muokata hakijan mielenkiinnon mukaan joko henkilöstö- tai järjestelmäpainotteisempaan suuntaan, eikä aiemman esimieskokemuksen puuttuminen ole täten este työllistymiselle.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.

Voit tutustua tiiminvetäjän työtehtävään tarkemmin tästä: https://www.youtube.com/watch?v=EpJe6wcmqyw&t=