(Poistunut julkaisusta)

Tiimin vetäjä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Salon keskustaan metallialan yritykseen vahvistukseksi työhön osallistuvaa tiiminvetäjää pidempiaikaiseen, vuokratyösuhteen jälkeen vakinaistuvaan työsuhteeseen. Toimit n. 6 henkilön tiimissä esimiehenä osallistuen tarvittaessa myös itse tuotontotyöhön. Esimiestehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluu kokonaisuuden hallintaa eli organisoit ja valvot töiden toteutuksen sekä huolehdit laatuvaatimuksista ja aikataulutuksesta.
Odotamme sinulta
Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta metallialan tehtävistä, mielellään pintakäsittelyn puolelta, mutta työ opettaa kyllä tekijäänsä. Toivomme hakijalta tekniikan ymmärrystä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja sinulla on kyky organisoida sekä omaat aiempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ on päivätyötä.
Palkka määräytyy osaamisen mukaan ja kasvaa tekijän kehittyessä. Teknologiateollisuuden TES. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa, lisää hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
6 kk ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Seija Rahkonen, salo@vmp.fi, 040-7632536
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2018 mennessä.