(Poistunut julkaisusta)

Tiimin vetäjä innovaatioekosysteemin orkesterointiin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Työavain 6-1-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.02.2018 kello 15:45
Espoo Marketing Oy, Innopoli 2, Tekniikantie 14 02150 Espoo
Tytäryhteisöt, Espoo Marketing Oy
Johtotehtävät

Tehtävän kuvaus: Tule orkesteroimaan Espoo Innovation Gardenin innovaatioekosysteemiä

Espoo Marketing Oy on Espoon kaupungin 100 % omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö. Sen tehtävänä on houkutella yrityksiä, investointeja ja vierailijoita Espooseen sekä auttaa toimijoita menestymään Pohjois-Euroopan suurimmassa innovaatiokeskittymässä Espoo Innovation Gardenissa sekä Visit Espoon matkailuekosysteemissä. Espoo Marketingin rooli on olla näissä ekosysteemeissä kasvun orkestroija, jonka toiminta perustuu asiakkaiden palvelemiseen ja yhdessä tekemiseen.

Haemme nyt Espoo Innovation Gardenin innovaatioekosysteemin orkesterointiin tiimin vetäjää.

Hakemamme henkilö tietää, miten saadaan kasvua aikaan Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, tuntee investointien houkutteluun liittyvän toimintakentän, on tottunut neuvottelija suurten, kansainvälisten yritysten kanssa sekä ymmärtää startupien kasvupolun eri vaiheet ja tuntee startup-ekosysteemin toimijoiden roolit. Henkilö on taitava verkostoituja ja tuntee alaan liittyvät verkostot. Hän osaa hyödyntää markkinoinnin työkaluja, erityisesti sosiaalista mediaa, aktiivisesti myyntityössään.

Edellytämme hakijalta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa, kokemusta tiimin vetovastuusta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä, edelläkävijäasennetta, mutta myös suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä ja tavoitteellisuutta sekä suomen lisäksi erinomaista englanninkielen taitoa. Muut kielet katsotaan eduksi.

Toimenkuva:

  • Kansainvälisten yritysten houkuttelu Espooseen – FDI (Foreign Direct Investment) toiminta yhdessä Business Finlandin ja Helsinki Business Hubin sekä Espoon kaupungin toimijoiden kanssa
  • Espoo Innovation Gardenin ekosysteemin toimijoiden verkottaminen ja törmäytys
  • Espoo Innovation Gardenin kasvutarinan suunnittelu yhdessä yhtiön toimitusjohtajan kanssa sekä suunnitelman toimeenpano
  • Kansainvälisten yritysten ja erilaisten vierailuryhmien isännöinti ja kansainvälisissä tilaisuuksissa isoillekin yleisöille esiintyminen
  • Tiimin johtaminen sekä raportointi toimitusjohtajalle

Tarjoamme vauhdikkaan ja mielenkiintoisen edelläkävijätyöympäristön, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat olla mukana rakentamassa Suomen tulevaisuutta ja tavata päivittäin maailman parhaita startupeja, kasvuyrityksiä ja kansainvälisiä suuryrityksiä sekä huippuosaajia.

Tarjoamamme tehtävä on vakituinen ja se täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Ilmoita hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala: Muu sopimus

Lisätietoja tehtävästä

Toimitusjohtaja Jaana Tuomi
040 579 4727
14.2. klo 9.30-11.30 ja 21.2. klo 9.30-11.30