(Poistunut julkaisusta)

Tiimin vetäjä elektroniikkateollisuuteen Lohjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Enicsiin etsitään tiimin vetäjää eli työhön osallistuva työnjohtajaa. Työ on kolmivuorotyötä arkisin.

Toimit ns. kymppinä eli vastaat työnjohtajan apuna funktion tai tiimin töiden päivittäisestä organisoinnista ja henkilöresurssien tehokkaasta käytöstä tiimeissä sekä toimit aktiivisena tiedonvälittäjänä. Muita vastuualueita sinulla ovat:
- Töiden avaus, valmistumis- ja kappalekirjaukset
- Työkustannusseuranta erien päättämisen yhteydessä
- Toimitus- ja/tai työjonoseuranta
- Tehokkuusseuranta ja hukkakorttikäsittely
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta aiempaa kokemusta elektroniikka-alalta ja tuotantoprosesseista. Sinulla on lisäksi hyvä asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja kommunikointikyky ongelmanratkaisukyvyn lisäksi ja olet joustava, kehityshaluinen tekijä. Englannin kielen taito on selkeä etu.
Muut tiedot
Jos tunsit tämän mielenkiintoisen mahdollisuuden omaksesi, hae heti. Hyvin täytetty työnhakuprofiili ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen nopeuttaa hakusi käsittelyä ja lisätietoa saat soittamalla toimistoomme arkisin klo 8-10 välillä.
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.10.2018 mennessä.