(Poistunut julkaisusta)

TIIMIMANAGERI
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haussa Porin ja Seinäjoen toimistoille

TIIMIMANAGERI

kasvamaan markkinointitiimin vetovastuuseen.

Oletko suurisydäminen ja aikaansaava tiimipelaaja, ymmärrät asioiden olevan useimmiten omissa käsissäsi ja saat ihmiset ympärilläsi loistamaan? Jos vastasit kyllä, voisit olla etsimämme superstara. Meillä parasta ovat mahtavat työkaverit, rento työilmapiiri ja samalla kova tekemisen meininki.

Tiimimanageri on oman tiiminsä lähiesimies, vastaten tiimin rakentamisesta, päivittäisestä johtamisesta sekä valmentamisesta huippusuorituksiin. Tiimimanageri kantaa yhdessä tiiminsä kanssa osavastuun valtakunnallisesta uusasiakashankinnasta, asiakasvirrasta sekä -palvelusta. Kasvatamme ja valmennamme sinut onnistumaan tässä tehtävässä. Kun olet valmis, pääset rakentamaan omaa tiimiäsi. Tuemme ja kehitämme jatkuvasti osaamistasi sinun näköisesi urapolun varrella.

Ymmärrät brändin arvon ja yrityskulttuurin merkitys on myös sinun maailmassasi avain menestykseen. Nautit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamisesta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja osaat auttaa siinä myös muita. Johtamiskokemusta emme edellytä, mutta näkemystä ihmisten auttamiseen ja yhteisen menestyksen luomiseen sinulla on oltava. Omaat ahkeran työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen – tavoitteet on tehty rikottaviksi. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi rautainen ammattilainen, mutta kaupallinen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Alexandrian ydin ovat ihmiset. Se ei ole kadonnut minnekään, vaikka firma on kasvanut. Teemme tällä joukkueella kolmattakymmenettä vuotta töitä suomalaisen säästämisen ja sijoittamisen kulttuurin kehityksen puolesta. Meidän mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille.

Innostuitko? Jätä hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 4.3. osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Ilona Varjonen pe 23.2. klo 10-12 ja ti 27.2. klo 13-14, puh. 050 5911 809.