(Poistunut julkaisusta)

Tiimi/Korvauspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme Vahinkovakuutusliiketoiminnan Henkilövakuutuksen tuote- ja asiantuntijapalveluihin vakituiseen työsuhteeseen

Tiimi/Korvauspäällikköä

Tiimi/Korvauspäällikön työnkuvaasi kuuluu henkilövakuuttamisen asiantuntijatiimin johtamisen lisäksi vastuu henkilövahinkojen korvausmenosta, korvauslinjasta, ratkaisujen ehtotulkinnoista sekä lain- ja oikeuskäytännön mukaisuudesta. Olet myös vastuussa vastuualueesi sidosryhmä ja tuotekehitysyhteistyöstä. Työnkuvaasi kuuluu lisäksi vastuu korvauslajien työ- ja käsittelyohjeista.

Korvauspäällikön tehtävässä menestymisen eväät

Omaat syvällistä ja pitkäaikaista kokemusta asiantuntijatehtävistä sekä kykyä vaikuttaa, uudistua ja johtaa uudistumista. Sinulla on prosessi- ja tiimityöskentelyosaamista sekä aktiivinen ote toiminnan kehittämiseksi.  Esimiehenä otteesi on kannustava ja valmentava. Tartut työhösi oma-aloitteisesti ja aktiivisesti myös kohdatessasi kiireellisiä aikatauluja. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja herätät luottamusta sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa asioidessasi. Esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti. Asiakkaan tarpeet sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen ohjaavat tekemistäsi. Pystyt antamaan sekä vastaanottamaan rakentavaa palautetta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto OTK/OTM.

Tästä eteenpäin

Tämän tehtävän myötä pystyt niin kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi kuin myös vahvistamaan osaamistasi asiantuntijoiden johtajana. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi arvostetaan. Tarjoamme sinulle myös kattavat OP Ryhmän edut sekä kehittymismahdollisuudet. 

Oletko etsimämme tiimi/korvauspäällikkö? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen OPn Ura -sivuston kautta viimeistään 27.09.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Oksanen pe 22.9. klo 14-15.30 numerosta 050 527 7277 tai niina.oksanen@op.fi.