Tiimikoordinaattori yritysjärjestelytiimiin
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

TIIMIKOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana osaavaa ja innovatiivista Transaction Services, Valuations & Corporate Finance -tiimiä. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset yritysjärjestelytiimin avustavat tehtävät. Avustat asiakasprojektien kokonaisvaltaisessa koordinoinnissa ja huolehdit, että compliance- ja laadunvarmistusasiat on hoidettu ja dokumentoitu asianmukaisesti. Pidät osaltasi langat käsissä BDO:n globaalin ketjun yhteydenpito- ja raportointivelvollisuuksien täyttämisessä. Keräät tietoa ja osallistut aktiivisesti asiakasprojektien materiaalien laadintaan sekä huolehdit laskutuksen sujuvuudesta. Avustat tiimiläisiä myös muissa, esimerkiksi kalenterinhallintaan liittyvissä, juoksevissa asioissa.

Yritysjärjestelytiimimme koostuu alansa rautaisista ammattilaisista ja päivittäiset työtehtävät vaihtelevat asiakasprojektien tarpeiden mukaan. Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta.

Haemme henkilöä, joka tuo mukanaan tiimiin asiakaspalveluhenkistä can do -asennetta ja on valmis hyppäämään mukaan nopeasti vaihteleviin työtehtäviin. Pääset osaksi motivoitunutta ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa porukkaa. Meille työssä viihtyminen on laadukkaan asiakastyön ohella tärkein arvomme.

Sinulta toivomme

 • Muutaman vuoden työkokemusta, mieluiten asiantuntijayrityksestä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi tradenomi tai merkonomi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksesi.
 • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -sloganimme mukaisesti.
 • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
 • Hyvää MS Office -ohjelmien tuntemusta

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 26.5.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme bdo.fi/rekry. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jan Kovero, Director of Valuations & Corporate Finance (jan.kovero@bdo.fi, +358 50 370 3536) ja Christer Åstrand,  Head of Transaction Services (christer.astrand@bdo.fi, +358 50 5717 069).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1265270
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki