(Poistunut julkaisusta)

TIIMIESIMIES
SYNLAB

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

TIIMIESIMIES SYNLAB Pääkaupunkiseutu

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Toimintamme on kasvussa ja tavoitteenamme on olla alan paras työnantaja. Terveyspalveluiden parissa saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Haemme nyt pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme positiivista ja jämptiä tiimiesimiestä. Voit olla koulutustaustaltasi esimerkiksi laboratoriohoitaja, bioanalyytikko, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.

Toimialueeseesi kuuluvat ensi vaiheessa SYNLAB Kampin lisäksi Tikkurilan ja Rautatientorin toimipisteet. Alueellasi palvellaan asiakkaita niin laboratorio-, magneetti-, röntgen- kuin mammografiatutkimustenkin parissa. Tiimisi koostuu moniammatillisista laboratorio-, röntgen- ja näytteenottohoitajista. Työ sisältää matkustamista kotimaassa.

Tiimiesimiehenä olet monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa

  • Toimit alueen työntekijöiden lähiesimiehenä ja vastaat yksiköiden arjen toiminnasta
  • Vastaat riittävästä resursoinnista varmistaen, että yksiköissä pystytään vastaamaan asiakaskysyntään
  • Vastaat uusien työtekijöiden ja sijaisten rekrytoinnista esimiehesi ja HR:n tukemana
  • Vastaat toimipisteiden tilojen ylläpitämisestä tiimisi ja yhteistyökumppaneiden kanssa, ml. tilojen siisteys, toimivuus ja pienkorjausten suunnittelu
  • Osallistut yksiköiden talouden seurantaan ja pyrit osaltasi optimoimaan kustannuksia
  • Osallistut uusien yksiköiden suunnitteluun ja käynnistämiseen
  • Osallistut asiakaspalvelutyöhön (osaamisalueistasi riippuen esim. magneettitutkimukset, laboratoriohoitajan tehtävät, asiakaspalvelu)

Menestyminen tehtävässä edellyttää kokemusta esimiestyöstä sekä laboratoriohoitajan tehtävistä. Olet ratkaisukeskeinen ja asioita reippaasti edistävä tiimipelaaja. Toivomme sinulta taitoa innostaa työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana erittäin mielenkiintoisessa tarinassa. Kehitämme aktiivisesti toimintatapojamme ja haluamme olla alan edelläkävijä myös työnantajana. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO ja etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut.

Työ alkaa viimeistään 2.1.2021. Täytämme roolin kuitenkin heti sopivan hakijan löytyessä. Hae tehtävään 31.10.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0287b681

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluepäällikkö Titta Kaukinen ma ja to klo 12-13 sekä ke klo 9-10 välillä, puh. 0440 999 023.