(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Palvelukeskus Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Liiketoimintamme kasvaessa vahvistamme esimiestiimiämme ja haemme nyt hoivapalveluihimme sairaanhoidon ammattilaista vakituiseen tiimiesimiehen tehtävään noin 60 ammattilaisen työyhteisöön. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tiimiesimiehenä toimit oman tiimisi, n. 15 terveydenhuollon ammattilaisen vastuullisena lähiesimiehenä. Oman työvuorosi puitteissa vastaat hoivan toiminnan sujuvuudesta ja tuet koko henkilöstöä niin turvapuhelinpalvelumme kuin etähoidonkin osalta. Osaat delegoida, painetilanteissakin hahmotat kokonaisuuden ja erotat tärkeät asiat vähemmän merkityksellisistä. Sinulla on näyttöä esimiestyöstä, valmentava ote työssäsi näkyy joka päivä ja rakennat arjen luottamusta työyhteisössä.

Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja, ensihoitaja tai vastaava. Katsomme työkokemuksen terveydenhoitoalan erilaisista tehtävistä erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa eduksesi. Kokemus työvuorosuunnittelusta on etu ja tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa ja ajokorttia.

Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä sekä aitoa kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa. Perehdytämme sinut toki työhösi ja saat käyttöösi esimiestiimimme täyden tuen. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, mahdollisuuden olla mukana tuottamassa ja luomassa ja terveydenhoitoalan innovatiivisia palveluita sekä ison kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tarvittaessa voimme mahdollisuuksien mukaan auttaa sinua myös asunnon löytämisessä.

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen.

Tule kehittymään ja kehittämään kanssamme!


Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taina Nevalainen, p. 040 8217220 tai taina.nevalainen@hel.fi - parhaiten maanantaina 17.2.2020 klo 14-15 tai keskiviikkona 19.2.2020 klo 15-16.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.


Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!