(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Palvelukeskus Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme esimiestyön ammattilaista vakituiseen tiimiesimiehen tehtävään puhelin- ja hyvinvointipalveluihin kuljetuspalveluiden n. 70 hengen työyhteisöön. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa.

Tiimiesimiehenä vastaat kuljetuspalveluiden päivittäisestä toiminnasta sekä toimit lähiesimiehenä omalle tiimillesi. Kuljetuspalveluissa välitämme matkatilauksia helsinkiläisille vanhuksille ja vaikeavammaisille sekä suunnittelemme ryhmämatkoja. Tiimi työskentelee kolmessa vuorossa nykyaikaisessa contact center -ympäristössä.

Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, priorisoida ja pystyt työskentelemään myös paineen alla. Tiimiesimiehenä sinulla on myös hyvät viestintä-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja osaat verkostoitua, hyödyntää eri asiantuntijoiden osaamista sekä toimia ja vaikuttaa aktiivisesti eri sidosryhmissä.

Odotamme sinulta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja kokemusta esimiestehtävistä sekä myönteistä asennetta ja energistä työotetta. Lisäksi odotamme sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä että noudattaa tehtyjä päätöksiä ja ohjeita. Tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja vaihtelevat tehtävät mukavassa työyhteisössä kehittyvissä sosiaalialan palveluissa. Pääset kehittämään vahvuuksiasi esimiehenä sekä osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin. Panostamme esimiestemme osaamiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työuralla. Työhön perehdytetään ja pääset osaksi mukavaa esimiesporukkaamme. Esimiehet työskentelevät kahdessa vuorossa ja työtä on myös viikonloppuisin.


Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.
Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Valituilta henkilöiltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta ennen töiden aloitusta.

Tarjoamme työsuhdematkalippuedun sekä useita muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja, joihin voit tutustua täällä: https://www.hel.fi/palvelukeskus/fi/me-olemme-palvelukeskus/toihin-palvelukeskukseen/henkilostoedut