(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Accountor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsimme Lahden toimipisteeseemme energistä ja osaavaa kirjanpidon tiimiesimiestä. 

Vastaat hyvästä johtamisesta ja toteutat yrityksemme johtamislupauksia päivittäin. Tärkeintä työssäsi on henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys – pidät tiimisi toteuttaman asiantuntijapalvelun raiteillaan.

Työtehtäväsi ovat vaihtelevia. Päiväsi koostuu erilaisista henkilöstöön ja sen asiakaspalvelutyön johtamiseen liittyvistä tehtävistä sekä tiimisi toiminnan kehittämisestä. Tehtävänäsi on varmistaa, että ryhmäsi jäsenet tiedostavat toiminnan tavoitteet ja sinä seuraat aktiivisesti tavoitteiden toteumista. Tiimiesimiehen tehtävä on näköalapaikka, jossa pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin, jotka avaavat edelleen mahdollisuuksia urakehitykseen.

Tavoitteiden saavuttaminen, asiakastyytyväisyys, tiimityöskentelytaidot ja henkilöstön motivaatio ovat asioita, joita pidät tärkeänä.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä sekä kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä mahdollisuuksia. Meillä on alan parhaat työvälineet ja mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Järjestämme myös mukaansatempaavia henkilöstöpäiviä.

Tehtävässä katsotaan eduksi soveltuva koulutus, aikaisempi esimieskokemus, liiketoimintaosaaminen, taloushallinnon substanssiosaaminen ja hyvä yhteistyökyky. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja ymmärrät asiakashuolenpidon tärkeyden.

Odotamme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää johtamislupauksemme: ”Teen, mitä lupaan”, ”Osoitan, että välitän” ja ”Saan asioita aikaan”.

Meillä on alan parhaat työvälineet ja mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

Näin haet tehtävää:
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.01.2020.

Lisätietoja antaa palvelujohtaja Eeva Anttonen puh. 040 552 4616.