(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Kuopiossa osana Kiinteistöpalveluiden asiakaspalvelua toimii 24/7 asiakkaita palveleva hälytyskeskus, jossa vastaanotamme asiakkaidemme ja asiakasyritystemme päivystysaikaiset puhelut, vikailmoitukset sekä kiinteistöjen kaukovalvontaan liittyvät hälytykset. Päivystäjämme hoitavat näitä yhteydenottoja kellon ympäri, sillä hälytyskeskushan ei nuku koskaan. Nyt meillä on mielenkiintoinen pesti tarjolla, haemme nimittäin valvomopäivystäjille lähivalmentajaa eli virallisemmin kutsuttuna

 

TIIMIESIMIESTÄ

 

saat siis tärkeän tehtävän huolehtia siitä, että homma hälytyskeskuksessa toimii ja asiakas saa kaipaamansa avun asiantuntevasti. Autat siis porukkaasi menestymään työssä. Hoidat päivittäisen työn organisoinnin, johtamisen ja seurannan. Sinua ei haittaa jos tiukassa paikassa osallistut itsekin tiimisi kanssa operatiiviseen toimintaan. Pääset myös kehittämään omalta osaltasi hälytyskeskuksen toimintaa sekä asiakaspalvelun laatua. Tsemppaat porukkaasi päivittäin tavoitteisiin ja seuraat tavoitteiden saavuttamista. Sinulla on aito halu auttaa porukkaasi kehittämään ammattitaitoaan ja sinulta löytyy samalla kiinnostusta asiakkaisiin ja laadukkaan palvelun tuottamiseen heille. Pääset myös itse tarvittaessa työskentelemään ihan mihin vuorokauden aikaan vaan, ihan kuten porukkasi.

 

Millaista tyyppiä sitten etsimme?

Koulunpenkkiä olet kuluttanut korkeakoulututkinnon verran esimerkiksi kaupallisella alalla. Contact Center tai Hälytyskeskus on työympäristönä sinulle tuttu ja olet tottunut sen hektiseen tahtiin. Sinulla on sisäinen palo toimia esimiehenä ja kehittyä siinä loistavaksi. Se mitä muuta tarvitaan, on rautaisia lehmän hermoja, eikä kiireinen työtahti tai hankala asiakas sinussa suurtakaan elettä aikaiseksi. Hahmotat hyvin millä tehtävistä on se tulenpalava kiire ja mikä ehtii hiukan odottaakin. Asiakaspalvelijana sinulta savon lisäksi sujuu myös englanti ja sitä toista kotimaista olisi hyvä osata ainakin jonkin verran. Tietokoneen ja eri järjestelmien kanssa pitää myös tulla erinomaisesti toimeen. Kun työskentelet hälytyskeskuksessa, se vaatii myös sen mukaiset pätevyydet eli ovet aukeavat, kun sinulta löytyy vartijakortti. Mikäli  sinun takataskusta sitä ei vielä löydy niin ei haittaa, me voidaan se sinulle tarvittaessa kouluttaa. Jos hälytyskeskus on ympäristönä tuttu ja sinulta löytyy siihen myös teknistä osaamista, niin saat siitä plussaa.

 

Entä miksi meille sitten kannattaa hakea töihin?

Haluatko sinäkin olla huomisella töissä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä millä on myös vaikutusta tulevaisuuteen. Me haluamme panostaa niin esimiestyöhön kuin siihen, että porukka viihtyy töissä ja voi hyvin. Esimerkkinä mainittakoon, että meillä on työntekijöille Sairauskassa. Isona talona pystymme tarjoamaan myös erilaisia kehittymismahdollisuuksia. Pääset tekemään työtä myös asiantuntevassa ja mukavassa työporukassa. Meillä pääset siis tekemään, oppimaan, kehittymään ja ennen kaikkea viihtymään.

 

Miltä kuulostaa? Seuraavaksi siis hakemusta rustaamaan ja sen pääset tekemään alla olevan linkin kautta. Jos vielä pähkäilet jotain asiaa, voit pirauttaa 2.12.2019 klo 13-14 tai 5.12.2019 klo 13-14 puh 050 359 8513,  Marika Tuominen. Toimi pian, sillä hakuaika päättyy 18.12.2019