(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haluatko olla mukana muoviteollisuuden näköalapaikalla toteuttamassa lupaustamme tulla maailman ympäristöystävällisimmäksi joustopakkausalan yritykseksi? Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen sinua

TIIMIESIMIES

Nastolassa sijaitsevaan Steriking -puhdastilaan. Puhdastilassa valmistamme sterilointipakkauksia Health – sektorin asiakkaillemme. 

Tehtävässäsi varmistat osaltasi tuotannon häiriöttömän ja laadukkaan toiminnan tuotantosuunnitelmaa tehokkaasti toteuttaen. Vastaat alueesi koneiden ja laitteiden teknisen kunnon ylläpitämisestä yhteistyössä kunnossapito-organisaation ja esimiehenäsi toimivan tuotantopäällikön kanssa. Esimiesroolissasi huolehdit myös henkilöstösi turvallisuudesta, hyvinvoinnista ja osaamisesta. Toimit luontevasti niin tietokoneen ääressä arjen rutiinitehtävissä, kuin tuotannossa tuotannon tukena. Puhdastilassa tuotanto on kolmessa vuorossa, mutta sinun työsi on päivätyötä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja suunnitelmallista otetta työhön sekä kokemusta ihmisten johtamisesta. Olet ongelmanratkaisija, joka osaa hyödyntää Lean-toimintamalleja päivittäisessä työskentelyssä. Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Eduksi katsomme teknisen alan koulutuksen ja kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. 

Mitä me tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän pakkausliiketeollisuuden näköalapaikalla. Arvojemme mukaisesti luotettavuus, avoimuus, tuottavuus ja innovatiivisuus toimivat ohjureinamme kaikessa tekemisessämme. Tehtävässä pääset käyttämään ja kehittämään ammattitaitoasi sekä osallistumaan erilaisiin investointi- ja kehittämisprojekteihin. 

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja jätä hakemus liitteineen 4.8.2019 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö, puhdastila Riina Antamaniemi p. 044 7433 543 tai riina.antamaniemi@wipak.com 

Lue lisää Wipakin arvoista ja antamastamme lupauksesta osoitteessa www.wipak.com