(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Etsimme Helsingin toimistoomme

TIIMIESIMIES SUURASIAKKAAN VUOKRA-ASUNTOKIINTEISTÖJEN YLLÄPITOON

Oletko nopeaoppinen toiminnan ihminen, joka on palavasti kiinnostunut kiinteistöistä sekä niiden toimivuudesta. Sinut voi nähdä tarkastelemassa kiinteistöjen tiloja tai neuvotteluhuoneessa palaverin vetäjänä. Hallitset vuorovaikutuksen niin sanallisesti kuin kirjallisestikin. Palkkaamme sopivan henkilön vakituiseen työsuhteeseen asuntojen ylläpidon johtamisen puolelle.  

Mitä kuuluu työnkuvaan? Työtehtävässäsi toimit merkittävän asiakkuuden pääkaupunkiseudun managerien operatiivisena esimiehenä. Vastaat asiakkuuden ylläpidon toiminnan ohjaamisesta ja laadusta valtakunnallisesti. Laadit ja seuraat kiinteistöjen budjetteja sekä osallistut managerien töiden ohjaukseen. Olet mukana uudiskohteiden ylläpidon osuuden haltuunotossa ja sinulla on omiakin kiinteistöjä hoidossasi. Varmistat toiminnallasi, että kiinteistöjen asukkaat viihtyvät. Lisäksi vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Tunnistatko itsesi? Henkilönä olet innostunut kehittämään tiimiäsi aina parempiin suorituksiin, itsesi likoon laittaen. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulle on eduksi rakennustekninen koulutus, ja/tai vankka kiinteistöalan kokemus. Arvostamme myös aiempaa näyttöä ja onnistumisia esimiestyöskentelystä.

Miksi siirto Realia Managementiin? Erinomainen yhteishenki on meille tärkeää ja vaikeimmatkin tilanteet hoidetaan työkaveria tukien. Tarjoamme ammattilaiset ympärillesi, joiden parista löydät aina tarvittaessa sopivan taustatuen sekä sparrauksen. Kyseessä on erinomainen mahdollisuus päästä vastaamaan merkittävän asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Huolehdimme perehdytyksestäsi, kasvumahdollisuuksistasi sekä koulutuksestasi. Edellä mainitun lisäksi tarjoamme toimeliaan työilmapiirin sekä kivan työporukan ja ison talon henkilöstöedut.

Tarvitsetko lisätietoa? Tehtävään liittyvään tiedusteluun vastaa yksikönpäällikkö Antti Tikkanen, puh. 040 663 9128, soittoaikoina ke 10.7.2019 ja ti 6.8.2019 klo 12.00 – 13.00. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää 11.8.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?32ad075a . Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomus.