(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Helsingin kaupunki, Palvelukeskus Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Työavain 26-103-19
Haku päättyy 30.04.2019 klo 14:00

Työpaikan osoite
00510 Elimäenkatu 15

Tehtävän kuvaus

Tiimiesimies lähiesimiehen tehtävään 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta Yhdessä 

Palvelukeskus Helsinki tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille. 

Teemme työtämme Parasta yhdessä -arvolupauksemme mukaisesti, ihmiseltä ihmiselle, asiakasta aidosti kuunnellen. Kehitys on vahvuutemme, ja testaamme ja käyttöönotamme uusia, innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä. 

Liiketoimintamme kasvaessa vahvistamme esimiestiimiämme ja haemme nyt hoivapalveluihimme sairaanhoidon ammattilaista vakituiseen tiimiesimiehen tehtävään noin 40 ammattilaisen työyhteisöön. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa. 

Tiimiesimiehenä toimit oman tiimisi, n. 10 terveydenhuollon ammattilaisen, vastuullisena lähiesimiehenä. Oman työvuorosi puitteissa vastaat Hoivan toiminnan sujuvuudesta ja tuet koko henkilöstöä niin turvapuhelinpalvelumme kuin etähoidonkin osalta. Osaat delegoida, painetilanteissakin hahmotat kokonaisuuden ja erotat tärkeät asiat vähemmän merkityksellisistä. Sinulla on näyttöä esimiestyöstä, valmentava ote työssäsi näkyy joka päivä ja rakennat arjen luottamusta työyhteisössä. 

Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja, ensihoitaja tai vastaava. Katsomme työkokemuksen terveydenhoitoalan erilaisista tehtävistä erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa eduksesi. Kokemus työvuorosuunnittelusta on vahva etu ja tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa. 

Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä sekä aitoa kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa. Perehdytämme sinut toki työhösi ja saat käyttöösi esimiestiimimme täyden tuen. Työ on kaksivuorotyötä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, mahdollisuuden olla mukana tuottamassa ja luomassa ja terveydenhoitoalan innovatiivisia palveluita sekä ison kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tarvittaessa voimme mahdollisuuksien mukaan auttaa sinua myös asunnon löytämisessä. 

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme, ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen. 

Tule kehittymään ja kehittämään kanssamme! 

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi 30.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taina Nevalainen, p. 040 8217220 tai taina.nevalainen@hel.fi - parhaiten maanantaina 15.4.2019 klo 13-15 tai tiistaina 16.4.2019 klo 15-16. 

Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti. 

  Kelpoisuusehto
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä   Työaika 38 h 45 min/vko, jaksotyöaika   Sopimusala KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus   Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Taina Nevalainen, p. 040 8217220, 15.4. klo 13-15 tai 16.4. klo 15-16   Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.