(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Nykyisen tiimiesimiehemme siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin, haemme hänelle seuraajaa Helsingin Ympyrätalon toimipisteeseen johtamaan ammattilaistemme asiakastyötä.


Vastaat hyvästä päivittäisestä johtamisesta ja siitä, että tiimilläsi on edellytykset toteuttaa asiantuntijapalveluita tavoitteidemme mukaisesti. Teet johtamistyötäsi muun organisaatiomme ja prosessiemme tukemana. Tärkeintä työssäsi on henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys.

Työtehtäväsi ovat vaihtelevia. Työskentelet lähellä tiimiäsi ja teet aktiivista yhteistyötä tiimiesimieskollegojesi kanssa. Asiakastyön johtamisen keskiössä on tiimiläisten tukeminen arjen tilanteissa. Järjestät ja osallistut asiakaspalavereihin tarpeen mukaan. Tiimiesimiehen tehtävä on näköalapaikka, jossa pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin, jotka avaavat mahdollisuuksia urakehitykseen.

 

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittymistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstömme työviihtyvyydessä. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

 

Tehtävässä menestymistä helpottaa tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi esimieskokemus sekä taloushallinnon substanssiosaaminen. Työskentelet luontevasti alaistesi ja asiakkaiden kanssa ja olet yhteistyökykyinen. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja ymmärrät asiakashuolenpidon tärkeyden.

Sinulla on kyky arvioida, kehittää ja koordinoida tiimin ja toimiston toimintaa sekä itsenäisesti että yhdessä tiimiesimieskollegojen kanssa. Sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää johtamislupauksemme: ”Teen, mitä lupaan”, ”Osoitan, että välitän” ja ”Saan asioita aikaan”.

 


Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jari Pöllänen p. 040 503 2202.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 13.8.2018 mennessä.