(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
MetroAuto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Toyota Redi on uuden ajan myymäläkonsepti. Avaamme kauppakeskus Rediin myymälän syyskuussa ja haemme nyt innostavaa

TIIMIESIMIESTÄ

Toimit Toyota Redin palvelutiimin esimiehenä ja osallistut myös itse asiakaspalvelutehtäviin päivittäin. Sinulla on palava halu onnistua asiakaskohtaamisissa, energinen ja positiivinen asenne. Osaat kannustaa tiimisi jäsenet hienoihin suorituksiin, mutta sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa jämäkkyyttä ja organisointitaitoja. 

Vastaat Toyota Redin päivittäisistä toiminnoista ja pidät siitä, että voit kehittää ja vaikuttaa asioihin itse. Asiakaspalvelutilanteet sujuvat sinulta myös englanniksi ja aiempi kokemus esimiestyöstä on eduksi. Kaupan alan, myynnin tai asiakaspalveluvastaavan työkokemuksesta ja työsuhdeasioiden perusteiden hallinnasta on etua tiimiesimiehenä toimiessa. Huolellisuus ja asioiden saattaminen loppuun ovat myös tärkeitä tehtävässä toimiessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä uutta avausta autoalalla kanssamme. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja saat työskennellä perinteikkäässä autoalan perheyrityksessä. Yhdessä tiimisi kanssa olet edelläkävijänä luomassa MetroAuton uutta konseptia ja haluat omalla panostuksellasi varmistaa onnistuneen asiakaskokemuksen myymälässä.

Työsuhde alkaa syyskuussa ja edellyttää voimassaolevaa ajokorttia. Toivomme, että työajoissa voit joustaa kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Hae jo nyt, käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Metroauto Oy:n henkilöstöpäällikkö Noora Olsson, puh. 010 615 8213, tavoitettavissa keskiviikkona 27.6. klo 14.00 – 16.00, perjantaina 29.6. klo 9.00 – 10.30. ja maanantaina 9.7. klo 10.00 – 12.00

Hakuaika päättyy 15.7.2018. Osalle hakijoista lähetetään erillinen kutsu videohaastatteluun.