(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haemme vakinaiseen virkaan tiimiesimiestä yritykset ja yhteisöt -tulosalueen rekisteröintiyksikköön. Esimies vastaa rekisteröintitiimistä, jonka keskeiset tehtävät ovat kaupparekisteri- ja yhdistysrekisteri-ilmoitusten käsittely ja rekisteröinti. Tiimissä on jäseninä sekä lakimiehiä että tarkastajia. Esimies osallistuu  yhteistyöhön niin koti- kuin ulkomaisten tahojen kanssa.

Hakemamme esimies innostaa tiimin aktiiviseen ja tehokkaaseen työskentelyyn. Arvostamme yhteisöjä koskevan lainsäädännön sekä rekisteröintimenettelyjen tuntemusta, projektinjohtokokemusta sekä kykyä saavuttaa tavoitteet yhteistyössä toisten kanssa. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa oikeustieteellinen korkeakoulututkinto sekä molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi hyvä englannin kielen taito.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy PRH:n palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tiimiesimiehen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 15 (4 147 euroa). Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Virka pyritään täyttämään 1.6.2018 lukien tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Lalli Knuutila, p. 040 505 3572 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@prh.fi. Lisätietoa PRH:sta on verkkosivullamme www.prh.fi.

Liity asiantuntevaan ja tehokkaaseen joukkoomme – lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 23.4.2018!