(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme Jyväskylään tiimiesimiestä johtamaan ammattilaistemme työtä arvojemme mukaisesti.


Vastaat tiimiesimiehenä hyvästä johtamisesta ja toteutat yrityksemme johtamislupauksia päivittäin. Tärkeintä työssäsi on henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys – pidät tiimisi arjen raiteillaan. Tehtävänäsi on varmistaa, että ryhmäsi jäsenet tiedostavat toiminnan tavoitteet ja sinä seuraat aktiivisesti tavoitteiden toteumista.

Työtehtäväsi ovat vaihtelevia. Vietät työpöytäsi ääressä muutaman päivän viikossa muiden viikonpäivien täyttyessä erilaisista palavereista ja asiakastapaamista. Tiimiesimiehen tehtävä on näköalapaikka, jossa pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin, jotka avaavat mahdollisuuksia urakehitykseen.

 

Tarjoamme työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä sekä kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia. Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

”Jokainen hyvä työkaveri on erityinen ja arvostan sitä. Tiimimme yhteishenki on mielestäni parhainta.”
”Hyvä ja positiivinen henki työporukassa. Tietoa uskaltaa kysyä ja sitä annetaan.”

”Asiantuntijuus on hyvä, voimme olla ylpeitä tekemästämme työstä. Aina saa apua oman organisaation sisältä, koskaan ei jää yksin!”


Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

 

Tehtävässä menestymistä helpottaa tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi esimieskokemus sekä taloushallinnon substanssiosaaminen. Työskentelet luontevasti alaistesi ja asiakkaiden kanssa ja olet yhteistyökykyinen. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja ymmärrät asiakashuolenpidon tärkeyden.

Sinulla on kyky arvioida, kehittää ja koordinoida tiimin ja toimiston toimintaa sekä itsenäisesti että yhdessä tiimiesimieskollegojen kanssa. Sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää johtamislupauksemme: ”Teen, mitä lupaan”, ”Osoitan, että välitän” ja ”Saan asioita aikaan”.


Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antavat palvelujohtajat Sanna Karvinen, p. 044 410 3553 sekä Jukka Halonen, p. 040 533 9994.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä.