(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Etsimme yritykset ja yhteisöt -tulosalueen valvonta- ja lakiyksikköön tiimiesimiestä vakinaiseen virkaan.

Tiimiesimiehenä vastaat valvontatiimistä, jonka keskeiset tehtävät ovat säätiöiden ja tekijänoikeusjärjestöjen toiminnan lainmukaisuuden valvonta sekä tulosalueen ylläpitämiä rekistereitä koskevien velvoitteiden valvonta.  Säätiöiden ja tekijänoikeusjärjestöjen valvonnassa korostuu viranomaisvalvontaa sekä valvottavien toimintaa koskevan lainsäädännön hallinta sekä valvottavien toiminnan ja taloushallinnon tuntemus.

Innostat tiimisi aktiiviseen ja tehokkaaseen valvontaan ja sen kehittämiseen sekä osallistut valvontatyöhön. Arvostamme valvontakokemusta sekä kykyä saavuttaa tavoitteet yhteistyössä toisten kanssa. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antavat kauppa- tai oikeustieteellinen korkeakoulututkinto sekä molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi hyvä englannin kielen taito.

Tehtävä sijoittuu PRH:n vaativuustasolle 14-15 (3 838 - 4 106 €/kk) aikaisemman työkokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Virka pyritään täyttämään 3.4.2018 lukien tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Terhi Maijala, p. 040 8267542 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@prh.fi. Lisätietoa PRH:sta on verkkosivullamme www.prh.fi.

Liity asiantuntevaan ja tehokkaaseen joukkoomme – lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 21.02.2018!