(Poistunut julkaisusta)

TIIMIESIMIES – YRITYSASIAKASPALVELU JA MEETINGS & EVENTS
FCM Travel Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

LIIKEMATKATOIMISTO FCM TRAVEL SOLUTIONS HAKEE UUTTA OSAAJAA

TIIMIESIMIES – YRITYSASIAKASPALVELU JA MEETINGS & EVENTS

Toimit kahden tiimin esimiehenä; asiakaspalvelu ja Meetings & Events. Sinulla on näkemystä ja kokemusta molemmista tehtävistä ja olet toiminut jo aiemminkin tiimin vetäjänä vähintään asiakaspalvelussa. Tiimin esimiehenä toimit osana tehokasta asiakaspalvelutiimiä, jonka tärkein tehtävä on ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen tarjoaminen liikematka-asiakkaillemme. Tehtäväsi koostuvat sekä operatiivisista perustoiminnoista että aktiivisesta ja aloitteellisesta vuorovaikutuksesta, jonka tarkoituksena on varmistaa asioiden sujuminen ja tiedon oikeinymmärtäminen. Vastaat myös, että globaalit prosessit toteutuvat molempien tiimien päivittäisessä työskentelyssä ja että tiimeillä on työkalut ja tietotaito menestyä tehtävissään.

Profiilisi

Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja viihdyt uusimman Internet-teknologian parissa. Ymmärrät asiakaspalvelun arvon ja olet työskennellyt profiilien hallinnan parissa. Omaat hyvät Amadeus-taidot ja sinulla on mahdollisesti tuntemusta Antares laskutusjärjestelmästä. Tulet myös sujuvasti toimeen suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä. Luonteeltasi olet positiivinen, joustava ja pystyt nopeasti mukautumaan vaihteleviin tilanteisiin.  Näet helposti vaihtoehtoisia toimintamalleja kasvattaa lisämyyntiä ja pystyt viemään läpi muutoksia. Jotta menestyisit tässä tehtävässä, sinun tulee olla rohkea ja innostunut kehittymään ja kehittämään toimintoja FCM:n globaalien arvojen ja tavoitteiden mukaisesti.

Oletko sinä uusi kollegamme? Lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen englannin kielellä ma 22.7.2019 mennessä sähköpostilla: recruitment@fcmtravel.fi. Täytämme paikan, kun löydämme sopivan henkilön. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, kauppakeskus Jumboa vastapäätä.

Tervetuloa FCM Travel Solutionsille!