(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies, ydinpolttoaineyksikkö
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Haemme Helsinkiin tai Olkiluotoon


Tiimiesimiestä


Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt tiimiesimiestä polttoaineyksikön polttoainelaskenta- ja valvontatiimiin, jonka esimiehenä toimit kehittäen tiimin toimintaa. 


Tehtäviisi kuuluvat mm. erilaiset reaktorisydämen käyttäytymisestä tehtävät stationääriset ja dynaamiset analyysit ja mitoituslaskut sekä kyseisissä analyyseissä tarvittavien ohjelmistojen ylläpito ja kehittäminen. Vastaat Olkiluodon ydinvoimalaitoksen laitosyksiköiden OL1, OL2 ja OL3 reaktorisydämen valvonnasta ja fysikaalisesta laskennasta. Lähivuosien merkittävimpiin tehtäviin kuuluvat OL1- ja OL2-laitosyksiköiden tuotannon tukeminen, OL3:n tuotannon aloittamisen ja käytetyn polttoaineen loppusijoituksen analyysituki.


Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on teknillisen fysiikan diplomi-insinöörin tai vastaava ydinenergiapainotteinen tutkinto. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito ja esimieskokemus ovat eduksi. Työkokemus vaativien fysikaalisten analyysien tekemisestä sekä BWR- ja PWR- reaktorisydämen ominaisuuksien ymmärtäminen katsotaan eduksi.


Tehtävä edellyttää aktiivista oman alan kehityksen seurantaa ja omaksumista. Tehtävään liittyy yhteistyö muiden ulkomaisten voimayhtiöiden sekä laitos- ja ydinpolttoainetoimittajien kanssa ja se antaa mahdollisuuden toimia kansainvälisessä asiantuntijaverkostossa.


Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. 


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Polttoaineyksikön päällikkö Mikael Solala p. (09) 6180 5450 tai 050 463 1705.


Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 10.5.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!