(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies Varman kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Haemme esimiestyöstä innostuvaa tiimiesimiestä ratkaisutiimiin
 
Haluatko avainpaikalle kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin kehittämään osaamistamme ja asiakaskokemustamme?

Ratkaisutiimi vastaa 15 ammattitaitoisen asiantuntijan voimin työkyvyttömyys- ja työuraeläkkeiden ratkaisutoiminnasta yhdessä asiantuntijalääkäreiden kanssa. Olemme vahvasti mukana rakentamassa Varman menestystarinaa niin henkilö- kuin yritysasiakkaidenkin parissa, ilolla ja intohimolla! Haluamme kehittää työkulttuuriamme, osaamistamme ja palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme ja toimintaympäristömme alati muuttuvia tarpeita. Tiimin töissä ovat mukana myös robotit Håkan, Hilma ja Helinä.

Sinulla on hyvät valmiudet esimiestyöhön ja tunnet työkyvyttömyyseläkkeiden ja kuntoutuksen palveluprosesseja. Sinulla on hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot, pystyt priorisoimaan töitäsi ja toimit tehokkaasti myös paineen alla. Innostut vuorovaikutuksesta työkavereidesi ja asiakkaiden kanssa ja osaat innostaa ja tukea tiimiäsi keskittymään työssä ja sen kehittämisessä tavoitteiden kannalta oleellisiin asioihin.

Odotamme sinulta

  • Valmentavaa ja sparraavaa otetta esimiestyössä
  • Dynaamista ja systemaattista otetta asioiden edistämisessä
  • Sitoutumista hyvähenkiseen, arvostavaan ja rentoon arkeen
  • Aitoa halua kehittää ratkaisutiimin palveluja osana Varman palvelujen kokonaisuutta
  • Näkemystä kehittää osaamistamme työkyvyn arviointiin perustuvien etuuksien muuttuvassa kentässä.

Sinulta löytyy myös innostusta kehittää asiakaspalvelua ja asiakaskokemusta sekä asiakkaidemme digitaalista asiointipolkua. Olet motivoitunut myös itsesi ja osaamisesi kehittämisestä esimiehenä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittyvän työtehtävän osastollamme mahtavassa asiantuntijaporukassa. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi, osaston muiden tiimien ja asiantuntijalääkäreiden kanssa. Tiimiesimiehenä olet osaston johtotiimin jäsen yhdessä osaston johtajan ja kahden muun tiimiesimiehen kanssa.

Varmalaiset arvostavat osaavia työkavereitaan ja kehittymismahdollisuuksia. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut työskentelytilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa eläkejohtaja Jyrki Rasi, puh 040 519 5150 (klo 13-16) tai jyrki.rasi@varma.fi
 

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 15.8.2018.